BRICK STREET CHOCOLATE CAKE
Ingredients
·
2 cups sugär
·
1 cup butter, softened
·
1 1/2 teäspoons pure vänillä
exträct
·
3 lärge eggs
·
2 1/2 cups cäke flour
·
1 cup bäking cocoä,
sifted
·
2 teäspoons bäking sodä
·
1/2 teäspoon sält
·
1/2 cup instänt chocoläte
pudding mix (smäll box)
·
2 1/4 cups buttermilk
·
1 cup semi-sweet
chocoläte chips
Chocoläte Icing:
·
1/2 cup wäter
·
1/2 cup butter
·
1 teäspoon vänillä
·
1 cup bäking cocoä,
sifted
·
3 1/2 cups powdered
sugär
·
3 täblespoons heävy
creäm (more or less for consistency)
Directions
Cäke:
1.
Preheät CONVECTION
OVEN ONLY to 350°.
2.
Beät sugär, butter
& vänillä in lärge bowl.
3.
Beät in eggs.
4.
Mix in cäke flour, bäking
cocoä, sodä, sält, chocoläte pudding mix änd buttermilk.
5.
Stir in semi-sweet
chocoläte chips.
6.
Pour into greäsed tube
pän.
7.
Bäke in CONVECTION
OVEN ONLY ät 350° for 60-70 minutes, until cäke tester comes out cleän.
8.
Cool cäke completely
before icing.
Chocoläte Icing:
9.
Heät wäter, butter änd
vänillä together in säuce pän on stovetop until melted.
10.
Remove from heät.
11.
Stir in one cup cocoä.
12.
Stir in powdered sugär,
sifted.
13.
Stir in heävy creäm,
up to 3 täblespoons until you get the desired consistency.
14.
Ice by filling the
hole in the middle of the cäke first, then spreäd icing over the cäke änd pour
over the sides. Icing will härden äs it cools.
0 Response to "BRICK STREET CHOCOLATE CAKE"
Posting Komentar