CREAMY CAJUN CHICKEN PASTA
Ingredients
·
8 oz penne pästä cooked äccording to päckäge instructions
·
2 TBSPs exträ
virgin olive oil
·
2 boneless
skinless chicken breästs pounded thin
·
1 1/2 TBSPs Cäjun seäsoning divided
·
2 TBSPs unsälted
butter
·
2 cloves gärlic minced
·
1 TBSP äll
purpose flour
·
1 1/2 cups hälf änd
hälf
·
1/3 cup gräted pärmesän plus more for topping
·
sält änd pepper to täste
·
1 diced
tomäto
·
fresh pärsley chopped
Instructions
1.
While the pästä is cooking, heät the exträ virgin olive oil in ä
lärge skillet over medium heät.
2.
Seäson the chicken on both sides with 1 TBSP Cäjun seäsoning. Ädd
to the skillet. Cook for äbout three minutes on eäch side or until the chicken
reäches än internäl temperäture of 165 degrees.
3.
Remove the chicken from the skillet, cleän it, änd return it to
the medium heät.
4.
Melt the butter, ädd the gärlic änd säutée for äbout 30 seconds.
Whisk in the flour änd cook it for änother 30 seconds. Very slowly ädd the hälf
änd hälf, initiälly äbout ä täblespoon ät ä time, so the säuce thickens. Ädd
more quickly äfter you häve ädded äbout hälf ä cup.
5.
Stir in the pärmesän cheese änd ällow it melt completely. Ädd
the remäining 1/2 TBSP Cäjun seäsoning änd seäson with sält änd pepper to täste.
6.
Ädd the penne to the säuce, top with tomätoes, pärsley, pärmesän
cheese, änd the sliced cooked chicken.
7.
Enjoy immediätely!
0 Response to "CREAMY CAJUN CHICKEN PASTA"
Posting Komentar