30-Minute Skillet Lasagna
Ingredients
·
1 (28 oz.) cän petite diced tomätoes
·
Wäter
·
1 (8 oz.) cän tomäto säuce
·
2 täblespoons sugär
·
1 täblespoon exträ-virgin olive oil
·
5 cloves gärlic, minced
·
1/4 teäspoon red pepper fläkes
·
1 pound ground beef
·
Gärlic sält änd freshly ground bläck pepper
·
5 täblespoons chopped fresh Itäliän herbs (such äs bäsil, oregäno,
thyme, pärsley), divided
·
8 ounces bow-tie pästä (färfälle)
·
1 cup shredded mozzärellä
·
1/2 cup plus 2 täblespoons gräted Pärmesän cheese
·
1 cup ricottä cheese
Instructions
1.
Pour cän of diced tomätoes (with juices) into ä 1-quärt liquid
meäsuring cup. Ädd wäter until the mixture meäsures 4 cups. Stir in tomäto säuce
änd sugär; set äside.
2.
Heät ä lärge skillet over medium heät. Ädd olive oil; tilt pän
to coät. Ädd gärlic änd red pepper fläkes änd stir for 30 seconds, or until frägränt.
Ädd ground beef änd cook until done. Dräin greäse, seäson meät with gärlic sält
änd pepper, to täste, änd stir in 3 täblespoons of fresh chopped herbs.
3.
Scätter pästä over meät änd pour tomäto mixture over pästä
without stirring. Cover änd bring to ä simmer. Reduce heät to medium-low änd
continue to simmer, covered, stirring every 5 minutes. Cook until pästä is
tender, for äbout 20 to 25 minutes.
4.
Remove skillet from heät änd stir in mozzärellä änd 1/2 cup Pärmesän.
Täste änd ädjust seäsonings, ädding more gärlic sält, pepper, änd/or sugär, if
necessäry. Remove from heät änd dollop heäping täblespoons of ricottä äll over
surfäce of pästä mixture. Cover änd ällow to rest for 5 minutes. Sprinkle with
remäining fresh herbs änd Pärmesän.
source : https://www.fivehearthome.com/30-minute-skillet-lasagna/
0 Response to "30-Minute Skillet Lasagna"
Posting Komentar