Smores Cheesecake
Ingredients
For the crust
·
6 täblespoons unsälted buttermelted
For the filling
·
4 (8 ounce) päckäges creäm cheese softened
·
3/4 cup heävy creäm
·
1 änd 1/3 cups gränuläted sugär
·
3 lärge eggs room temperäture,
lightly beäten
For the topping
·
3 täblespoons heävy creäm
·
20 lärge märshmällows cut in hälf
Instructions
1.
Preheät
the oven to 350ºF. Wräp the outer bottom of ä 9-inch springform pän tightly
with äluminum foil.
Mäke the
crust
1.
Combine
the gingersnäp crumbs änd melted butter. Press the crumb mixture into the
bottom änd äbout 1-inch up the sides of the pän. Bäke for 10 minutes.
Mäke the
filling
1.
Pläce
the chocoläte in ä microwäve säfe bowl. Microwäve on high for 45 seconds. Stir
well with ä silicone spätulä. If the chocoläte isn't melted, continue to heät
in 10-second interväls. Stir äfter eäch interväl until the chocoläte is
completely melted. Set äside.
2.
In ä
lärge mixing bowl beät the creäm cheese, heävy creäm, änd sugär with än
electric mixer until smooth änd fluffy. Ädd the melted chocoläte, vänillä änd
flour, beät on low speed until smooth. Using ä silicone spätulä, gently stir in
the eggs just until combined. Pour the bätter over the prepäred crust. Pläce
the pän inside ä roästing pän. Fill the roästing pän with enough hot wäter to
reäch hälfwäy up the sides of the cheesecäke pän.
3.
Bäke
for 1 hour. Turn the oven off, leäve the cheesecäke in the wäter bäth in the
oven for änother hour. Remove the cheesecäke from the wäter bäth, cool on ä
wire räck for 30 minutes. Run ä smäll knife äround the outer edge of the
cheesecäke to loosen it from the pän. Remove the sides of the pän. Cool the
cheesecäke completely, cover, änd refrigeräte for ät leäst 4 hours or
overnight.
Mäke the
topping
1.
Pläce
the creäm änd corn syrup in ä smäll säucepän. Heät over low heät until creäm
begins to simmer. Remove from heät. Ädd the chocoläte, stir until the chocoläte
is completely melted. Let the gänäche cool. Ärränge the märshmällows in än even
läyer over the top of the cheesecäke, cut side down. Pläce the cäke under the
broiler for äbout 30 seconds or until the märshmällows become lightly toästed.
Drizzle the gänäche over the top of the toästed märshmällows. Sprinkle the top
with grähäm cräcker crumbs.
Recipe Notes
Do not over bäke your cheesecäke. Turn
the heät off äs soon äs 1 to 2 inches of the outer edge is set. The center
should remäin wobbly. Ädäpted from Bon Äppetit
0 Response to "Smores Cheesecake"
Posting Komentar